Є що приховувати? Офіс президента спіймали на дивній правці заяви за підсумками переговорів у Парижі

На офіційному сайті Офісу президента Володимира Зеленського відредагували документ, який було прийнято лідерами України, Росії, Франції та Німеччини за підсумками саміту в "нормандському форматі" в Парижі. Так, зміни стосуються пункту, в якому йдеться про "особливий статус" окремих районів Донбасу, передають Патріоти України.

Документ було опубліковано в ніч з 9 на 10 грудня, спочатку цей пункт був викладено в редакції, що мала на увазі, що сторони зацікавлені в виконанні "всіх правових аспектів закону про особливий порядок місцевого самоврядування (особливого статусу)" ОРДЛО. Первісна версія збереглася в кеші Google.

Пізніше текст було відредаговано. Тепер мова йде про "всіх правових аспектах особливого порядку місцевого самоврядування (особливого статусу)" ОРДЛО, конкретний закон про "особливий статус" більше не згадується.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...