"Офіс президента збрехав - Зеленський вилетів у Катар за держрахунок на день раніше, погрітися на сонечку Перської Затоки", - нардеп Ар'єв

Народний депутат з фракції "Європейська солідарність" Володимир Ар'єв заявив про те, що авіалайнер з президентом Зеленським вже вилетів в Катар, тоді як на офіційному сайті голови держави говориться, що візит почнеться тільки завтра. Про це нардеп написав у Фейсбуці, зазначають Патріоти України.

"Я довго не писав окремо про зовнішньополітичну діяльність президентського офіса. Але те, що відбулось сьогодні виходить за межі всіх рамок пристойності.

Раніше про планові візити президента України адміністрація повідомляла заздалегідь. Сьогодні на сайті ОП з‘явилося повідомлення про візит Зеленського в Катар 5 квітня, тобто завтра. Ну тягне його в ті краї: як не Оман, то Емірати, як не Емірати, то Катар.

Але!

Літак Зеленського (перший борт) вилетів туди вже сьогодні вранці. О 10:27! Тобто, офіс президента збрехав, а сам президент вилетів за державний рахунок на день раніше погрітися на сонечку Перської Затоки, так виходить?! І повідомлення про візит на сайті ОП з‘явилося коли літак був у повітрі!

Весь світ говорить і пише про загрозу наступу РФ, наші західні партнери приводять свої війська в боєготовність, а наш верховний головнокомандувач летить в теплі краї, ще й планує собі день відпочинку.

У мене немає пристойної оцінки цьому."

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...