Офіцер з тилу наказав відрізати голову українському воїну: ЗМІ отримали перехоплення розмови про військовий злочин окупантів біля Старомайорського (аудіо)

Російський командир, не підбираючи слів, наказав обезголовити українського воїна. Таким чином окупанти намагаються залякати наших бійців, які тримають оборону на Донецькому напрямку.

17 червня біля Старомайорського Волноваського району Донецької області під час аеророзвідки на одній із бойових позицій бійці Сил оборони помітили пошкоджений український бронемобіль, на якому лежала відрізана голова. Російський командир віддав прямий наказ обезголовити військовослужбовця ЗСУ, інформує "Українська правда".

Від розвідувального підрозділу однієї з бригад, яка тримає оборону на вказаному напрямку видання отримало аудіозапис перехоплення розмови російського командира з підлеглими.

У перехопленні добре чути, як військовий ЗС РФ, рясно використовуючи нецензурну лексику на адресу українських військових, у наказному порядку вимагає від підпорядкованих йому солдатів відрізати бійцю ЗСУ голову та настромити її.

"Автомати американські, на..й. Усе забрати, документи, гроші, на..й. Золото, діаманти, зуби виколупати, голову відрізати і мені принести", — розпоряджається російський командир.

Але згодом росіянин почав вимагати від товаришів по службі відрізати голову та настромити її на палю.

"Сказав, відрізати голову й насадити на палю на вході до Старомайорки. Що тобі незрозуміло", — вже досить нервовим голосом віддавав накази російський командир.

Нагадаємо, 19 червня генеральний прокурор Андрій Костін повідомив, що українська сторона встановила особу захисника, якого обезголовили ЗС РФ на Донеччині. Утім, він назвав його імені, оскільки тривають процедури для остаточного підтвердження даних.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...