Офіцер ЗСУ розповів, у чому окупанти мають перевагу і чи вдасться їм захопити Миколаїв або Одесу

Російським військам не вдасться захопити ані Миколаїв, ані Одесу. Зараз ЗСУ майстерно знищують склади окупантів, що дозволило знизити інтенсивність обстрілів Миколаєва. Про це сказав офіцер ЗСУ Валерій Прозапас в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"ЗСУ знищують склади окупанта - від мінометних БК до більш потужних артилерійських та ракетних систем. Інтенсивність обстрілів Миколаєва знизилась через знищення ворожих ракетних установок російських військ. Неподалік наших позицій проїхали артсистеми союзників, незабаром у новинах все побачимо. Ворог ніколи не зможе захопити Одесу та Миколаїв", - пояснив Прозапас.

Утім офіцер ЗСУ зауважив, що росіян не варто і недооцінювати. За його словами, окупанти добре фортифікують споруди та здатні накопичувати силу, аби проводити активну оборону. "На деяких ділянках ворогу вдалося покращити оперативне становище своїх позицій, але не критично. Ворог має перевагу в авіації та ракетному озброєнні", - додав Прозапас.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...