Офіцери закінчуються: Курсантів у Росії достроково випускають з академій просто на фронт

Російське військо зазнає колосальних втрат на фронті. Про це свідчить не лише часткова мобілізація. Так, у країні-агресорці достроково випускають курсантів з академій. Їх відправлять на фронт. Про це заявляють в Інституті з вивчання військ, передають Патріоти України.

Укладачі звіту зазначають, що це свідчить про те, що ворог прагне мобілізувати на війну якомога більше людей.

Через місяць – на фронт

У відомстві розповідають про достроковий випуск курсантів російських військових академій. Пов'язано це з тим, що військо Росії зазнає шаленого дефіциту офіцерсько-кадрового складу.

Відомо, що останній рік навчання не завершать курсанти Рязанського повітряно-десантного училища. Вони екстерном будуть випущені, після чого призначені на молодші офіцерські посади. Спочатку вони займатимуться навчанням полків мобілізованого резерву. Мовиться про перекидання до полігонів у Рязані, Омська, Пскова, Тули й інших російських міст.

Посилаючись на Генштаб ЗСУ, укладачі звіту зауважили, що вчорашніх курсантів невдовзі відправлять на фронт. Планують це зробити через місяць з моменту початку цих же навчань.

Аналітики припускають, що передчасне призначення курсантів до запасних полків може ускладнити ситуацію у російському війську. Це негативно вплине на і так слабкі командні структури. І тут немає нічого дивного. Курсанти без необхідного досвіду займатимуться підготовкою мобілізованих, більшість з яких теж без досвіду.

Цікаво, що відповідна практика матиме негативні наслідки на роки. Втрата кадетів може ще більше завадити відновленню армії Росії.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...