"Офіційно - 6 тис., а так - 12 тис.": Окупант розповів про шалені втрати армії Путіна в Україні (відео)

Міністерство оборони Росії щонайменше вдвічі зменшує реальні втрати своєї армії на війні в Україні. Один з російських офіцерів розповів, що така ситуація, зокрема, в його бригаді - офіційно ліквідовано 6 тисяч окупантів, а насправді 12 тисяч, передають Патріоти України.

Відповідне відео публікують російські Telegram-канали. За словами військового, насправді втрат "дох*ра", але на папері "перевитрата"

"У моїй бригаді на 200% перевитрати, 200% особового складу ще значиться в штаті. Та й бригада в мене дох*ра людей втратила, близько 12 тисяч. Офіційно 6000, а так – 12 тисяч", – зі скорботним виглядом розповів воєнний злочинець.

Автор Telegram-каналу, зі свого боку, задався питанням, якою тоді може бути реальна кількість російських втрат у війні. "Якщо тільки в одній бригаді 12 тисяч втрат, скільки ж загинуло чоловіків за весь час війни? Чому Міноборони приховує реальні втрати?" – йдеться у повідомленні.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...