Офіційно "денацифікований": ЗСУ ліквідували майора з Північної Осетії, який воював проти України (фото)

Воїни Збройних сил України, очищаючи рідну землю від окупантів, ліквідували майора армії РФ Чермена Багаєва. Він приїхав воювати проти українського народу з Північної Осетії, передають Патріоти України.

Про це повідомили в Twitter полковник ЗСУ Анатолій Штефан ("Штірліц") та блогерNecro Mancer. Також смерть чергового російського воєнного злочинця підтверджено на його батьківщині.

"Майор Чермен Багаєв зробив "крок доброї волі" – офіційно денацифікувався та демілітаризувався. Слава нації, смерть ворогам", – прокоментував український офіцер.

Росіянин був уродженцем Владикавказу, випускником Північно-Кавказького суворовського училища та Далекосхідного вищого загальновійськового командного училища міста Благовіщенськ. Після цього проходив військову службу в 37-й ОМСБр, що базується в Бурятії (в/ч 69647).

Під час вторгнення в Україну командування ЗС РФ у квітні "нагородило" 33-річного окупанта Багаєва "орденом мужності" за руйнування населених пунктів та вбивство мирних громадян.

"Демілітаризувався" окупант "із чистим та світлим серцем" 1 вересня, а 8-го був похований. На батьківщині загарбника стверджують, що він став лише 107-м "двохсотим" з Північної Осетії, який воював проти України в лавах путінського війська.

Китай проявляє несподівану активність: Портников пояснив, що відбувається навколо Саміту миру

вівторок, 16 квітень 2024, 9:55

Саміт миру на фешенебельному швейцарському курорті на горі Бюргеншток, який Берн проведе 15−16 червня на прохання президента України Володимира Зеленського, може стати однією з головних дипломатичних подій цьогорічного літа передають Патріоти України. ...

"Уявіть, скільки років вони працюють над цією ситуацією": Посол Корнійчук пояснив, чим відрізняється ситуація із підтримкою Ізраїлю та України

вівторок, 16 квітень 2024, 9:50

Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук заявив, що ситуація із підтримкою Ізраїлю та України з боку США кардинально відрізняється. За його словами, наша країна зовсім недавно почала працювати над гарантіями безпеки, а Ізраїль заручився впевненою підтри...