"Офіційно денацифікувався": в Україні ліквідували льотчика російської армії Клещенка (фото)

На війні в Україні ліквідували чергового офіцера російських окупаційних військ. "Двохсотим" став заступник начальника 344-го центру бойового застосування і перенавчання льотного складу армійської авіації полковник Василь Клещенко. Про це уTwitter повідомив полковник ЗСУ, блогер Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

Він опублікував фото "демілітаризованого" російського льотчика, прикріпивши свій фірмовий знак "груZ200" (щоб переглянути, доскрольте новину до кінця).

"Заступник начальника 344-го центру БЗіП льотного складу армійської авіації полковник Василь Клещенко зробив "крок доброї волі" – офіційно денацифікувався та демілітаризувався", – йдеться у підписі до знімка.

Зауважимо, що 344-й російський авіацентр розташований на території міста Торжка Тверської області. З відкритих джерел відомо, що до його складу входить 696-й інструкторський випробувальний вертолітний полк, в якому ведеться підготовка льотчиків вищої категорії, а також іноземних військових фахівців льотного й технічного складу. Крім цього, на базі центру діє пілотажна група на бойових вертольотах "Мі-24" – "Беркути".

У полку, в якому служив ліквідований окупант Клещенко, також проводяться випробування всіх сучасних моделей і модифікацій російської військової вертолітної техніки". Це ще раз підтверджує той факт, що російський диктатор Володимир Путін кидає у бій своїх "найкращих" і практично останніх вояків.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...