Офіційний Тбілісі гостро відреагував на повернення Саакашвілі до України

У Грузії назвали свого екс-президента "брехуном" та попередили, що він може бути шкідливим для української політики.

Саакашвілі у Грузії обізвали брехуном. Фото: РБК.

Рішення президента України Володимира Зеленського про повернення українського громадянства колишньому президенту Грузії і екс-голові Одеської ОДА Михайлу Саакашвілі тільки нашкодить українській політиці. Про це заявив віце-спікер парламенту Грузії Гія Вольський, передають Патріоти України із посиланням на Грузія Online.

За словами грузинського політика, він вважає прикрим рішення Зеленського, проте відносини Грузії і України є набагато важливішими. "Грузинсько-українські відносини набагато важливіше і масштабніше, ніж те, яке рішення буде прийнято ними по Саакашвілі", - підкреслив Вольський.
Також було зазначено, що Саакашвілі може нашкодити українській політиці. Вольський підкреслив, що екс-президент Грузії є брехуном. "Я взагалі утримався б від оцінки рішень Зеленського, оскільки зробити нам разом, Україні та Грузії, потрібно багато. Нам слід зробити дуже важливі і серйозні кроки в усіх напрямках, в тому числі в цій напруженій обстановці. Виходячи з цього, тема союзництва для нас пріоритетна", - підсумував Вольський.

Логічний крок: Зеленський звільнив начальника УДО, чиї підлеглі готували замах на президента

четвер, 9 травень 2024, 20:27

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Рудя з посади начальника Управління державної охорони України. Про це йдеться в указі глави держави №317/2024 від 9 травня, передають Патріоти України.

"Українці є дешевим інструментом США": Харківського блогера затримали за підтримку Росії (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:29

У Харкові викрили і затримали 24-річного проросійського агітатора. Безробітний чоловік створив анонімний YouTube-канал, підписниками якого були у більшості боти, та вихваляв там тоталітарний режим Радянського союзу, популяризував комуністичну символіку...