Офшорні $40 000 000 Зеленського-Коломойського: Банкова запевняє, що у фільмі-розслідуванні "немає нічого компрометуючого", бо це всі і так знають

Інформація про президента Володимира Зеленського з розслідування ” Слідства.Інфо ” про офшорні компанії вже публікувалася і отримала належні відповіді. Про це повідомив радник голови офісу президента Михайло Подоляк, повідомляють Патріоти України з посиланням на “Бабель”.

“На мій погляд, тут немає предмету для серйозного коментування. Тому що вся ця інформація вже публікувалася раніше практично в повному обсязі, отримала належні відповіді й абсолютно жодного відношення не має до бюджетних грошей або державних посад», — сказав він.

На думку Подоляка, показово, що вся ця історія охоплює період до переходу Зеленського на державну роботу. «Це надзвичайно важливо. Фактично, журналісти ще раз підтвердили безумовне виконання президентом антикорупційних норм національного законодавства”, – вважає він.

По-друге, за словами радника голови ОП, бізнес-практики в Україні 2000-х і першої половини 2010-х років вимагали юридичних інструментів для захисту власності від «агресивних дій тодішньої держави».

“По-третє, «Студія Квартал 95» завжди була і залишається прозорим бізнесом, функціонування якого навіть теоретично не може викликати юридичних претензій. Більш того, цей бізнес ніколи не мав навіть найменшого відношення до державних фінансів або державних регуляторних органів. Захищати цей бізнес в умовах тодішньої влади Януковича та інших корумпованих діячів було цілком зрозумілим завданням”, – заявив Подоляк.

Він зазначив, що саме за президента Зеленського стало можливим як вручення підозр ексменеджерам ПриватБанку й інших «сумнівних» фінустанов, так і прийняття спеціального законодавства — банківського, антиофшорного і податкового, яке робить економічні процеси прозорими та інтегрує Україну в глобальну систему контролю фінансових коштів.

«Ну й нарешті, по-пʼяте, практично вся ця інформація вже використовувалася опонентами Володимира Зеленського під час виборчої кампанії 2019 року. Ні тоді, ні тим більше зараз у цій інформації немає нічого компрометувального…» — резюмував Подоляк.

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...