Оголошення вироку раптово відклали: Зе-команда тисне на суддю, щоб мені дали 8 років з конфіскацією, - Стерненко (відео)

У вівторок, 23 лютого 2021 року, о 10:00 в Приморському суді Одеси має бути оголошено вирок у кримінальній справі одного з провідників проукраїнського середовища міста, колишнього керівнику тамтешнього осередку "Правого сектору" Сергія Стерненка. Про це він заявив у себе в телеграмі, передають Патріоти України.

"Вимагають, щоб мені дали 8 років та конфіскували усе майно за вигадану тітушкою Труханова Щербічем казку про те, як я забрав у нього 300 гривень", - зазначає Стерненко.

Як стверджує Сергій, суддя переніс оголошення вироку, адже на нього, вочевидь, тиснуть. "Коли я зайшов у залу суду, секретар дала зрозуміти, що вирок вже написаний і зателефонувала судді та повідомила, що всі на місці. Потім сказала, що зараз суддя вийде та зачитає рішення. Тобто воно вже було тоді готове. І це важливо.

Далі відбулось безпрецедентне: за півгодини секретар знову говорила з суддею, і сказала, що оголошення вироку відкладається на 23.02 о 10:00, бо суддя ще буде у нарадчій по цій справі.

Я ніколи не бачив, щоб маючи готовий вирок та за явки усіх учасників процесу суддя відмовлявся оголосити цей вирок.

Це свідчить тільки про одне: на суддю дуже тиснуть. І він взяв паузу, щоб переписати своє ж рішення або щоб показати, що він проти такого тиску. Іншого пояснення просто не існує", - зазначив Сергій Стерненко й запросив небайдужих підтримати його на суді.

Також він записав новий випуск свого відеоблогу з детальним поясненням усіх подробиць.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...