Оголошений шпигуном та диверсантом: Під Твер'ю російськи силовики затримали українця, - ЗМІ

Під Твер'ю українця з чотирма телефонами та рацією затримали біля військової частини. Громадянина України з рацією та чотирма телефонами затримали у Тверській області, Росія. Про це заявили у прокремлівських Telegram-каналах.

У повідомленні йдеться, що українця затримали поряд із військовою частиною. Йому висунули підозри у шпигунстві та спробі здійснити диверсію.

Відзначається, що 43-річний Руслан "намагався проникнути на секретну територію, проте його побачили бійці з військової частини".

Під час особистого обшуку у затриманого ніби знайшли три сенсорні смартфони, один кнопковий телефон, рацію, пауербанк і невелику кількість їжі.

У Telegram-каналах сказано, що підозрюваний приїхав до РФ із Хмельницької області України. Він оселився у селищі Селіжарово Тверської області та заробляв на життя за допомогою продажу деревини.

Зазначається, що військова частина, де перебував чоловік, знаходиться за 100 кілометрів від місця проживання затриманого.

Відпрацювали точно: З’явилися супутникові знімки з місця удару ГУР по швидкісному катеру РФ у Криму

понеділок, 6 травень 2024, 17:49

Журналісти "Схем" опублікували супутникові знімки з місця удару української розвідки по швидкісному російському катеру в тимчасово окупованому Криму в ніч на 6 травня, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що журналісти встановили точну л...

"Ми бачимо": Росіяни мають великі запаси радянської військової техніки, - військовий ЗСУ

понеділок, 6 травень 2024, 17:30

Російські окупанти мають великі запаси радянської техніки. Про це в ефірі "Київ24" повідомив військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. За його словами, в основному росіяни відправляють ...