"Ой Богдане! Нерозумний сину!": НАБУ планує допитати главу офісу президента Зеленського у справі про "хабар у $20 000 000"

"Язик мій - ворог мій" - знає кожен комік. Коли ж це стосується знаного юриста, котрий лише обслуговував коміків, і в один чудовий час опинився "паровозом" на владному Олімпі, то це вже "головокружение от успехов", як казав вождь та вчитель товариш Сталін

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) планує допитати главу офісу президента Андрія Богдана у справі про хабарі в 20 мільйонів доларів, нібито запропонованої йому в інтересах мера Києва Віталія Кличка. Про це у вівторок, 20 серпня, повідомляє видання "Бізнес.медіа", зазначають Патріоти України.
"Планується допит. Без свідчень Богдана в принципі там нічого розслідувати. Якщо він розповість, то будемо рухатися далі", - повідомив директор НАБУ Артем Ситник. При цьому директор бюро не повідомив, коли відбудеться допит Богдана. І про те куди рухатиметься, якщо голова ОПУ ігноруватиме допит. - Адже це рівнозначно відови від заяви, котра безчестить міського голову Києва. Інакше кажучи - наклеп. За що в ККУ є відповідна стаття. Однак про це наразі дійсно зарано. - Слово має пан Андрій Богдан, а далі буде видно.
Нагадаємо, раніше Богдан на брифінгу заявив, що йому пропонували 20 мільйонів доларів хабара нібито в інтересах Кличко, а саме за те, щоб той залишився головою Київської міської адміністрації.
Кличко пізніше повідомив, що звернувся в НАБУ з проханням порушити кримінальну справу через заяви Богдана. Антикорупційне бюро підтвердило, що завело кримінальну справу після заяви Богдана. Пізніше мер Кличко повідомив, що дав свідчення у цій справі.


План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...