"Ой, да иди ты на х*р": Пєсков обурився рішенням МОК щодо Росії і відразу отримав слушне "зауваження"

Глава пресслужби Володимира Путіна отримав порцію невтішних коментарів від російських уболівальників після свого коментаря щодо заяви Міжнародного олімпійського комітету, повідомляють Патріоти України.

МОК готовий розглянути повернення росіян у світовий спорт, але обов'язковими умовами є дистанціювання їх від війни в Україні та відмова підтримувати "СВО" на батьківщині.

"Вважаю за неможливе коментувати до розгляду. Потрібно дивитися, що буде ухвалено. Поки в очі впадає одне – навіть у формулюваннях ініціативи занадто багато політики, що має бути далеким від ідей олімпійської сім'ї", – цитує Дмитра Пєскова РБК.

Любителі спорту з РФ не змогли стримати своїх емоцій після висловлювань голови Кремля, що говорить. Найзаплюсованішим коментарем виявилося побажання Пєскову пройти у відомому напрямку.

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...