"Ой, *ля, нет слов": Мережу шокував кандидат від "Слуги народу", який забув, скільки йому років (відео)

У мережі з'явився відеозапис виступу кандидата у народні депутати України від партії "Слуга народу", що обирався від округу в Івано-Франківській області, який не зміг згадати свій вік. Відео було опубліковано в популярному Facebook-спільноті "Баба і кіт", повідомляють Патріоти України.

"Такого слугу в ВР делегувала Івано-Франківщина. Скільки йому рочків він не знає. Доводиться підказувати. Більше перлин дивіться у відео", - пишуть адміністратори паблік.

На запису видно, що кандидат дуже нервує, постійно оговорюється і сам себе виправляє. Зокрема, він запнувся, коли говорив про склад своєї сім'ї і про рід діяльності.

Під публікацією підписники спільноти висловили змішані емоції - від іронії над депутатом до обурення результатами виборів до нового парламенту.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...