Охороні кримського сатрапа було непереливки: Аксьонов назвав чоловіків, що пливли поряд з його човном у затопленій Керчі, МНСниками і пообіцяв нагородити

«Голова» окупованого Криму Сергій Аксьонов заявив, що нагородить трьох чоловіків, які вплав супроводжували його човен в затопленій Керчі. Про це зрадник Україи заявив під час зустрічі з журналістами, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Керч FM».

На питання, чи будуть премійовані люди, які на своїх руках виносили дітей із затоплених будинків, Аксьонов відповів ствердно.

“Тут ніяких проблем не буде, тобто заохотимо тут всіх, нікому обмежень немає, включаючи плавців, які нас вчора просували. Молодці МНС, рухалися впевнено, кроль був хороший”, – запевнив окупант.

Журналіст уточнив, а чи нагородять простих людей. Наприклад, у Приозерному місцевий тракторист вивозив дітей на своєму тракторі. Аксьонов попросив, щоб йому залишили прізвище цієї людини.

Зазначимо, що так званий «голова Криму» назвав плавців співробітниками МНС Росії, хоча раніше пресслужба чиновника спростовувала це. Спочатку їх називали цивільними людьми, потім співробітниками “республіканської рятувальної служби”.

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....

Особлива "гра" Кремля? В ISW пояснили, що стоїть за арештом заступника Шойгу, якого запідозрили в держзраді

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:47

Російська влада заарештувала заступника міністра оборони Тимура Іванова 24 квітня за звинуваченням у отриманні хабаря, хоча інші джерела вказали, що він підозрюється у державній зраді. Арешт топчиновника викликав в інформаційному просторі країни-агресо...