"Оксана Марченко і президентські вибори? Чудова ідея! Я навіть пожертвую кілька копійок у фонд кандидатки. Розкол в ОПЗЖ треба наближати всіма можливими способами", - блогер

"Оксана Марченко і президентські вибори? Чудова ідея! Я навіть пожертвую кілька копійок у фонд кандидатки. Розкол в ОПЗЖ треба наближати всіма можливими способами", - пише у своєму блозі Отар Довженко, передають Патріоти України, і продовжує:

"Ми ж пам’ятаємо, що фірташі-льовочкіни скооперувалися з Медведчуком не з великої любові. І статус Юрія Бойка як безальтернативного кандидата у президенти від ОПЗЖ був запорукою цього кисломордого союзу.

За дубовою нехаризматичністю Бойко поступається хіба що своєму колишньому партійному лідерові Януковичеві. Ті кільканадцять відсотків проросійських виборців, які умоглядно готові за нього голосувати, реально золоті у плані багаторічних витрат на піар.

І, до речі, амортизації власних медіа – групи "Інтер". Якби ви кілька днів подивилися медведчуківські канали, то здивувалися б, побачивши, що там немає жодних ознак існування якогось там Юрія Бойка. І фірташо-льовочкінських кандидатів на місцевих виборах, які йшли під прапором ОПЗЖ, медведчуки не дуже просували. При цьому інші найпотужніші медіагрупи під час виборів поводились так, ніби ОПЗЖ нема.

Тому все це доводилося компенсувати виснажливою експлуатацією "Інтера", перетворюючи його на ще третьосортніший відстійник. Й усі ці ресурси вкладалися не тільки в особистий бренд Бойка та ще кількох фірташівських мордяк, а й у бренд ОПЗЖ, який тупо загарбав Медведчук.

Ще трошки оксан марченко й інших ознак того, що Медведчук забирає собі всі майбутні опозиційні "ніштяки", і до наступних виборів прийде не ОПЗЖ, а кілька маленьких і злих проросійських партій, які успішно зжеруть одна одну, пролітаючи повз парламент".

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...