Окупант, який тікав із Ізюма, поскаржився, що прикордонники не впускали його в РФ

Російський контрактник розповів ЗМІ, що після втечі з Ізюма його не пустили в Росію і збираються знову відправити на війну. Про це написала "Медіазона", передають Патріоти України.

Окупант розповів, що після відступу з-під Ізюма вирішив повернутися в Росію. Він планував розірвати контракт з армією РФ, але в нього нічого не вийшло, бо президент РФ Володимир Путін оголосив про мобілізацію.

Коли окупант-сапер уклав контракт, йому обіцяли, що відправлять лише охороняти окуповані території. Однак на початку вересня, коли почався контрнаступ української армії, йому довелося тікати з-під Ізюма і тиждень блукати лісами Харківщини.

Командир зажадав від солдатів повернутися на передову, а прикордонники відмовилися впускати їх на територію Бєлгородської області. Як розповів окупант, його разом із товаришами по службі близько тижня не пропускали на російську територію доти, доки ті не дадуть згоду продовжувати воювати в Україні. Солдати жили в наметах, їжу їм приносили прикордонники.

Після оголошення про мобілізацію військовослужбовцям заборонили звільнятися, і 25 вересня його знову відправили воювати в Україну, пропустивши ненадовго на територію РФ.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...