Окупант хвалився друзям, що відрубував руки та пальці полоненим: СБУ вже встановила його особу (відео)

Росії начхати на Женевську конвенцію, яка передбачає правила поводження з військовополоненими. Її військові катують людей. І вихваляються цим. Служба безпеки України перехопила розмову одного з російських окупантів,передають Патріоти України.

У розмові з друзями він вихваляється про те, як катує полонених. Серед звірств, які він вчинив – відрубування пальців та рук. При цьому він навіть сам зізнається, що інші російські військовослужбовці дивуються з його дикості.

СБУ вдалося встановити ім'я цього нелюда. Це 27-річний житель Астрахані Салават Сарсенов. Він контрактник у російській армії. І зараз воює на території України на Запорізькому напрямку.

СБУ встановило і родину ката. Для прикладу, його матір звати Зульфія Сарсенова. "Якщо "дикуну" вдасться вижити, він неодмінно постане перед справедливим судом", – пообіцяли в СБУ.

Водночас точно невідомо, про яких саме полонених йде мова – військових чи цивільних. Адже російська армія вже відзначилася своєю жорстокістю, коли катувала та вбивала мирних мешканців на Київщині. Про це стало відомо після того, як міста та села в Київській області були звільнені від окупації. Водночас що зараз відбувається в інших регіонах, де поки тимчасово перебуває російська армія – доводиться лише здогадуватися.

Росіяни захопили село Роботине, наріжну точку протистояння на Запоріжжі - Bild

неділя, 19 травень 2024, 7:38

Чекаємо на роз'яснення офіційних осіб. Наразі українська сторона не підтверджувала погану новину щодо ситуації в Запорізькій області. Повномасштабна війна в Україні триває, і російські окупанти захопили село Роботине (Запорізька область). . Погану нов...

"Полювання" вдалося: Прикордонники показали відео знищення гармати та бліндажа окупантів біля Вовчанська (відео)

неділя, 19 травень 2024, 7:30

16 травня Держприкордонслужба опублікувала відео знищення гармати та бліндажда російських окупантів у районі Вовчанська Харківської області. У коментарі до відео зазначається, що прикордонники бригади Сталевий кордон під час проведення аеророзвідки на ...