Окупант міг бути причетним до звірств на Київщині: В Україні ліквідували магаданського "Ван Дамма" (фото)

Збройні сили Україні знову завдали втрат російським окупантам. Вони ліквідували магаданського спортсмена, який прийшов на війну до нашої країни. Інформація про це з'явилася в Telegram-каналі Міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm, передають Патріоти України.

Загарбник – президент Федерації кікбоксингу Магаданської області Олег Кадочников міг бути причетний до 35-ї армії, яка чинила страшні звірства проти українців у Київській області. "Федерація кікбоксингу Росії" повідомляє про те, що 2 листопада в Україні ліквідовано Президента Федерації кікбоксингу Магаданської області замкомандира взводу – командира відділення розвідроти 36-річного молодшого сержанта Олега Кадочникова. Похорон пройде на Федеральному військовому цвинтарі в Митищах", – сказано в повідомленні.

Судячи зі сторінки окупанта в соцмережі "Однокласники" з останньою активністю у 2009 році, на військовій службі в армії ВВХ він перебував з 2006 року. А саме – у 392-му Окружному УЦ, військова частина 30632 н/п Князі-Волконське Хабаровського краю, а також у військовій частині 30632, 270 МСД н/п Червона Річка, біля Хабаровська, яка у 2010 році була переформована у 24 базу зберігання у складі 35-ї Армії.

Однак, даних про місце служби російського окупанта на момент його загибелі немає. "Але з урахуванням його послужного списку, не слід виключати, що він і зараз вважався у складі 35-ї армії ЦВО, можливо і в 64-й бригаді з Хабаровська, яка скоїла військові злочини на Київщині", - додали в спільноті.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...