Окупант нарешті відлітався: В Україні ліквідували російського льотчика, який бомбардував Грузію та Сирію (фото)

Українські воїни ліквідували командира авіаційної ланки окупаційної російської армії Сергія Волинця. Окупант у 2008 році бомбардував Грузію. У 2022-му він прилетів зі Ставропольського краю РФ вбивати мирних громадян України. Про ліквідацію військового злочинця повідомили у Борисоглібському районі РФ, передають Патріоти України.

"Сьогодні район попрощався з льотчиком, командиром авіаційної ланки, учасником бойових дій у Грузії та Сирії, майором Волинцем Сергієм Михайловичем. За бойові заслуги нагороджений орденами та медалями, зокрема й медаллю ордена "За заслуги перед Батьківщиною". Поданий на нагородження орденом Мужності посмертно", – написав один із місцевих чиновників у своєму телеграмі.

На похорон окупанта жителі країни-агресора приходили не дуже охоче: більшість "масовки" становили російські військові. "Герой" скидав бомби не лише на мирні українські міста. Він бомбардував Грузію та Сирію – за що навіть був нагороджений.


Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...