Окупант поскаржився на гори трупів, які гниють тижнями поруч із ним, та побажав здоров'я... Путіну (аудіо)

Російський окупант розповів про великі втрати у лавах армії РФ та постійні обстріли ЗСУ. Про це йдеться у телефонній розмові окупанта з дружиною, яку перехопила українська розвідка, передають Патріоти України.

За словами загарбника, у районі Антонівського моста – "ж**а", все завалено трупами окупантів. "Всі пацани (трупи окупантів. – Ред.) на повітрі гниють. Витягнути не можемо 3 тижні уже нашого земляка із Красноярська. Путін, дай бог йому здоров'я, може це хитрий тактичний його прийом", – зазначив росіянин.

Він поскаржився, що російські артилеристи під'їжджають до їхніх позицій, відстрілюються і тікають. Загарбник зізнається, що вже майже змирився зі своєю долею загинути, тому не звертає увагу на сигнали тривоги і обстріли.

"А ми ж залишаємся. А "ті" (ЗСУ. – Ред.) починають шукати, звідки "вихід" був. Ми сидимо в лісу, нам немає куди подітися. Мене за***ла ця війна. Уже по рації кричат повітря-повітря, я не звертаю уваги. Сидимо далі, шашлики смажимо", – говорить окупант.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...