Окупант вирішив вивчити дрон, що приземлився поруч, і відразу ж поплатився за свою цікавість (відео)

Окупант вирішив вивчити дрон, що приземлився поруч, і відразу ж поплатився за свою цікавість. ВІДЕО

Складається враження, ніби російські військові в Україні реально змагаються між собою за премію Дарвіна, яку присуджують за найдурнішу смерть, передають Патріоти України.

То вони намагаються всунути снаряд у міномет не тим боком, то заряджають РСЗВ, забиваючи в неї ракети дерев’яним ящиком, ніби цвяхи молотком, а то й зовсім лізуть під власну бронетехніку, яка давить їх, як комах.

Цього ж разу український блогер і волонтер Сергій Стерненко опублікував у себе в соцмережах відео з окупантом, який вирішив вивчити дрон ЗСУ з вибухівкою, що приземлився поруч, і відразу ж поплатився за свою цікавість.

"Воїни ЦСО "А" СБУ відправили дрон на прогулянку, але той втомився і сів відпочити. До нього підійшов зацікавлений окупант. І вибухнув", — йдеться в описі до оприлюднених кадрів.

З іншого боку, якщо замислитися, то насправді премії Дарвіна варті практично всі 300 тисяч російських загарбників, утилізованих в Україні від початку повномасштабного вторгнення, адже померти в чужій країні за наказом божевільного диктатора — це ну дуже безглуздо.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...