Окупант замерз насмерть: Росіяни прикували свого "товариша по службі" ланцюгом, щоб той не дезертував (відео)

Росіяни прикували свого гранатометника ланцюгом, щоб той не дезертував. Відповідне відео опублікував у своєму телеграм-каналі блогер Назар Приходько, передають Патріоти України.
"А тепер давайте згадаємо роспропагандистів, які розповідають про те, що націоналісти приковують ланцюгами воїнів ЗСУ", - заявляє Приходько.
Так само, насправді, відбувається і з загонами: вони говорили, що за ЗСУ стоять ті самі націоналісти, а насправді це за російськими військовими стоять «урукхаї-кадирівці», пише блогер. Тому слід просто пам'ятати: будь-яке звинувачення в наш бік з боку росіян, це або те, що вони вже роблять самі або планують зробити.

Оточення Харкова можливе? Військовий експерт відповів, чи вдасться ворогові захопити місто

субота, 18 травень 2024, 9:05

Російські окупанти не мають достатньо сил для прориву до Харкова через Вовчанськ, Куп'янськ або з напрямку Луганщини. Про це сказав генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспрес...

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...