Окупант зізнався, що буде молитися про поранення, щоб втекти з війни - подруга порадила йому сісти у в’язницю (аудіо)

Один із російських окупантів, які беруть участь у війні проти України на Херсонському напрямку, зізнався подрузі, що мріє про поранення. Тільки в такий спосіб він сподівається потрапити додому, передають Патріоти України.

Дівчина у свою чергу порадила йому сісти до в'язниці – там, за її словами, він буде у більшій безпеці. Перехоплену телефонну розмову загарбника оприлюдило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Від полку 50 людей залишилося. Я молитимуся про поранення. Тут, кажу, люди поранені їдуть зі сльозами на очах", – сказав окупант.

Він поскаржився, що командування в провалі в Україні звинувачує особовий склад і після часткової мобілізації російським військовим перестануть виплачувати гроші.

"Скоро тут пів Росії буде. По 200 тис. кожному платити не зможуть. І виплачувати великі бабки за поранення теж не зможуть. Скоро Херсон буде Росією через пару днів. І х** його знає, що з нами робити тут будуть. Ну, я прямо в епіцентрі. Ми тримаємо село, яке не дає просунутися далі ворогу", – сказав загарбник дівчині.

Він також пообіцяв піти в опозицію, якщо російська влада не надасть йому за участь у війні "ніяких пільг з медалями". "Я ось сиджу і думаю, скільки війна затягнеться? Може, все-таки сісти краще тобі? Там хоч безпечніше. Я завтра до церкви піду, тут уже окрім Бога мені нічого не допоможе", – сказала йому співрозмовниця.

Увага! Відео 18+! Містить ненормативну лексику!

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...