Окупанта-вбивцю мирного жителя вирахували завдяки селфі на вкраденому ним смартфоні (відео)

20-річний російський контрактник Данііл Фролкін. Фото: скріншот з відео.Жителі окупованої Андріївки пережили терор - із перших днів окупації росіяни розмістили там свою артилерію і склади з боєприпасами. Про це розповідається у розслідуванні "Слідство.Інфо", передають Патріоти України.

Усіх місцевих мешканців ретельно перевіряли й обшукували. Тих, хто цю "перевірку" не проходив, викрадали, катували і вбивали. Мешканця Андріївки Ігоря викрали за те, що він нібито передавав українським військовим інформацію про пересування російської техніки. Через два дні дружина знайшла чоловіка мертвим. "Там лівої сторони голови не було, вона аж приплюснута була, тому що його дійсно катували. Руки назад були зв’язані і вистріл був в потилицю", - розповіла вдова Ігоря Тетяна.

Вбивцю Ігоря вдалося ідентифікувати за селфі з викраденого телефону - ним виявився 20-річний російський контрактник Данііл Фролкін. Під час розслідування також було знайдено підтвердження, що командир "бучанських катів Азатбек Омурбеков був на Київщині. Саме він керує 64-ю мотострілецькою бригадою РФ, яка вчиняла звірства та масові вбивства у Бучі.

Ексголова МЗС Литви пожартував про знищення Кримського мосту, у Росії дипломату пригрозили "судним днем"

неділя, 28 квітень 2024, 15:30

Ексміністр закордонних справ Литви, а нині посол країни у Швеції Лінас Лінкявічюс пожартував про знищення Кримського мосту. У Росії вибухнули погрозами. 27 квітня Лінкявічюс опублікував у X (Twitter) жарт про Кримський міст, передають Патріоти України....

"Це має бути не наша ініціатива": Сікорський заявив, що Польща таки може повернути українських чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 14:42

Польща може повернути українських чоловіків призовного віку, якщо буде така ініціатива з боку влади України. Про це сказав міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський в інтерв'ю TVN24, передають Патріоти України. Польський міністр вважає, що у...