Окупантам мало крові: На центральному каналі РФ закликали зруйнувати Київську ГЕС і затопити Київ

Після затоплення Херсонщини на російських державних каналах відкрито закликають зруйнувати греблю ще й Київської ГЕС, щоб затопити Київ. Також російський телевізор обурений, що на визволених територіях України люди повертаються до мирного життя.

Так, запрошений до студії російського федерального каналу "експерт", яким виявився професор НДУ ВШЕ, відставний генерал Євген Бужинський, запропонував "помститися" Україні за зруйновану Каховську ГЕС.

"Раз вже справа дійшла до руйнування гідроелектростанцій, може варто придивитися до початку цього каскаду - Київської ГЕС? Там прекрасне водосховище, так трохи вище Києва. Чотири там, по-моєму, кілометри кубічної води. Я б подумав над цим", - заявив "експерт".

На запитання ведучого програми, чого Росія доб'ється руйнуванням Київської ГЕС, Бужинський заявив, що "потрібно відповідати" українцям за руйнування Каховської ГЕС, провину за яке російська пропаганда поклала на Україну.

Крім того, Бужинський обурений тим, що в Харківській області, звідки восени вигнали російських окупантів, люди живуть мирним життям, поки в прикордонних районах РФ йде війна. Тому відставний генерал закликає знову "йти в Харківську область".

"Поставили артилерію і займаються просто руйнуванням наших прикордонних міст. Без всяких військових об'єктів, просто руйнують цивільну інфраструктуру. Ну що ми, чому ми повинні бути так сказати святішими від Папи Римського?" - аргументує він заклик знищувати українців.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...