Окупантам не втекти: ГУР показало феєричне відео знищення російських цілей fpv-дронами

Українські розвідники показали полювання на російських окупантів за допомогою дронів. Унаслідок влучних ударів горить техніка ворога і не тільки, передають Патріоти України.

"Методична робота – розвідники на фронті нищать ворожі цілі FPV-дронами", – йдеться в дописі. На кадрах група Партизана 9-го департаменту ГУР МО України демонструє вражаючу ефективність FPV-дронів у знищенні ворожих об'єктів. Ці дрони-камікадзе, які з’являються у найнеочікуваніших місцях, завдають потужних ударів по техніці та інфраструктурі окупантів.

Завдяки точним ударам горить важка і легка автомобільна техніка ворога, їхні комплекси спостереження "Муром", а також ангари й цехи, що використовуються для військової логістики. FPV-дрони також успішно знищують польові укріплення російських загарбників.

"Перебування загарбників на нашій землі повинно бути нестерпним! Полювання триває!" – наголосили українські захисники.

І

середа, 7 серпень 2024, 13:00

Вздовж Керченського мосту окупанти зводять ще одну стаціонарну переправу - соцмережі. У тимчасово окупованому Криму біля Керченського мосту росіяни зводять ще один міст, для якого забивають палі, передають Патріоти України з посиланням на Телеграм-ка...

"Передусім нам два місяці не давали по них працювати": Білоруський доброволець розповів про тактику росіян у Вовчанську

середа, 7 серпень 2024, 11:45

Білоруський доброволець, який воює на боці України, Ігор Янков, відомий за позивним "Янкі", розповів в інтерв'ю УП про роботу його спецпідрозділу у Вовчанську, передають Патріоти України. "У нашого підрозділу було завдання спочатку замінувати певні діл...