"Окупантам не вистачає рабів": Росіяни погрожують знести вцілілі будинки в Маріуполі, якщо їхні жителі не повернуться

В Маріуполі окупанти поширюють плани про знесення непошкоджених житлових будинків. Про це у своєму Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Підконтрольними росіянам паблікам сьогодні поширено "секретну" інформацію про будинки в Маріуполі, які підлягають знесенню. Інформація розповсюджується досить швидко і викликає шалений резонанс серед маріупольців в евакуації", - зазначив Андрющенко.

За його словами, ця інформація є свідомим фейком. "Проаналізувавши перелік будівель, ми впевнено можемо заявити, що найменш 30% з цього переліку взагалі не мають пошкоджень.

Мета поширення такої дезінформації єдина - через психологічний вплив та страх втратити останнє змусити маріупольців з евакуації повернутись додому. В Маріуполь. Де для окупантів катастрофічна нестача працездатного населення", - наголосив Андрющенко.

Він закликав маріупольців не піддаватись паніці. "Вас свідомо тягнуть в дорогу в один кінець для використання в якості сучасних рабів Росії", - написав радник.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...