Окупантам не вистачає танків, але Путін може вести довгу війну: Крамаров пояснив, у чому причина

Країна-окупант Росія має проблеми із забезпеченням війська бронетехнікою, зокрема, виробництво танків обмежено кількістю 200 одиниць на рік. Проте російська армія має об’єктивну можливість вести довготривалу війну, передають Патріоти України.

Причина полягає у великих фінансових ресурсах, якими досі володіє Кремль, а також у підтримці російської диктатури іншими диктатурами. Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю OBOZ.UA висловив офіцер резерву ЗСУ, військовий експерт Андрій Крамаров.

"У них безмежний майданчик перегрупування бюджету. Фактично половину бюджету вони можуть кинути на війну, а щодо половини, що залишилася, сказати росіян: ми не їмо, не спимо, але маємо воювати", – зауважив він.

За словами Крамарова, саме так вчиняє будь-який авторитарний режим – витрачає колосальні кошти на озброєння за рахунок власного народу. Експерт також нагадав, що кремлівський режим отримує велику військову допомогу від режиму в Північній Кореї, яка "нарешті отримала єдиний ринок збуту – Росію – для снарядів та певних типів артилерії".

"Вони це виробляли, але ніколи не могли продати через міжнародні санкції. І зараз вони можуть дуже багато постачати в Росію. Фактично йдеться про північнокорейське економічне диво на кшталт того, що було у Німеччині у 1960-х чи в Італії в 1970-х – просто через те, що вони будуть сплавляти Росії усе озброєння, яке тільки можуть", – наголосив експерт.

"Це план розгортання Третьої світової війни": Безсмертний пояснив, що криється за "мирними ініціативами" Орбана

вівторок, 16 липень 2024, 10:24

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який видає себе за миротворця і нібито прагне завершення війни в України, насправді може мати зовсім інші плани. Глава угорського уряду мріє про послаблення Європи й перегляд Тріанонського договору. Таку думку в і...

Не проукраїнська Ніккі Гейлі, як гадалося: Трамп обрав собі проросійського кандидата у віце-президенти. Що то за один

вівторок, 16 липень 2024, 9:32

8. "Трамп представив 39-річного сенатора від Огайо Джей Ді Венса як свого кандидата у віцепрезиденти. На тлі чимдалі голосніших розмов про "американську геронтократію" однозначно сильний крок. І ослаблення позицій Байдена. В котрого в команді явно брак...