Окупантів "евакуювали" з Мелітополя до "безпечного" Сімферополя за гроші: ЗМІ дізналися про бізнес командування РФ

Командування 58-ї загальновійськової армії Сухопутних військ РФ (Південний військовий округ) підробляє довідки про евакуацію окупантів, якщо ті заплатять хабар. Таким чином абсолютно здорових солдатів відправляють із Мелітополя до тимчасово захопленого Сімферополя (Крим, Україна), передають Патріоти України.

Про це 29 вересня повідомив Telegram-канал "Досье Шпиона" з посиланням на анонімне джерело. Зазначається, що схему організували військові з 58-ї армії окупантів (в/ч 47084, м. Владикавказ, наразі дислокуються в Мелітополі) разом із підконтрольними медичними підрозділами.

Останні підробляють первинні медкартки (ф-100), щоб евакуювати військовослужбовця в тил у зв'язку з "пораненням, отриманим на полі бою". У Сімферополі таких несправжніх "300-х" приймають у медичні частини, які також "в долі".

"До речі, пізніше, на підставі цього документа, солдат матиме право на виплати й пільги у зв'язку з отриманим пораненням", – підкреслив автор Telegram-каналу. За його даними, вартість "послуги" варіюється від 80 000 до 150 000 рублів з одного солдата. Командування таким чином частково вирішує проблему з "відмовниками" та примудряється ще й заробити на цьому.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...