Окупантів на Херсонщині відрізали від резервів, логістика військ РФ підірвана, - ЗСУ

Внаслідок успішних дій Збройних сил України окупанти вже не можуть підтягувати свої резерви на захоплені території Херсонщини, передають Патріоти України.

ЗСУ підірвали логістику російських загарбників. Про це заявила керівниця об’єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

Вона зазначила, що у регіоні ще є деякі транспортні шляхи, які російські загарбники гіпотетично можуть використати для руху. Проте зробити їм це буде важко, адже усі ці шляхи перебувають під вогневим контролем українських Збройних сил.

Воїни ЗСУ регулярно влучно б’ють по складах боєприпасів ворога та їхніх понтонних переправах на півдні, знищуючи ці об’єкти. Таким чином була дуже сильно підірвана логістика російських окупантів, і тепер вони не можуть перекидати на допомогу своїм військам резерви.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...