"Окупантів на українській землі чекає пекло": У мережі показали, як захисники знищують ворога (відео)

Українцям показали ефектні кадри зі знищення захисниками техніки й живої сили військ РФ, які намагалися пробратися до населених пунктів через наші поля і ріки. Ударів завдавали воїни Центру спеціальних операцій "А" та військової контррозвідки Служби безпеки, передають Патріоти України.

Відео того, як вони відправляють загарбників у пекло, СБУ опублікувала наYouTube-каналі. У відомстві наголосили, що їхні бійці чудово знаються на регулярному скороченні армії окупантів (щоб переглянути ролик, доскрольте новину до кінця). "Російські війська вже п’ятий місяць здобувають на нашій землі лише "атріцатєльную боєвую мощь", – прокоментували в Службі.

Зазначається, в складі ЦСО "А" й контррозвідки Служби безпеки України було навіть створено спеціальний підрозділ. Інструментами для його бійців стали ударні безпілотники.До команди входять справжні професіонали – військовослужбовці, волонтери й правоохоронці, які з 2014 року боронять Україну від російської орди.

За даними відомства, лише підрозділами військової контррозвідки СБУ було знищено 33 одиниці важкої ворожої техніки на $45 млн, серед якої – російські танки Т-80, Т-72Б3, Т-72, Т-64, а також БМП-3 і БМП-2, БТР-82. Крім того, у співпраці з артилеристами ЗСУ співробітники СБУ знешкодили 16 одиниць техніки окупантів і п’ять їхніх артилерійських батарей.

"Чорнобаївка, Зміїний, переправа у Білогорівці… Окупантів на нашій землі всюди чекає лише пекло! Слава Україні!" – прокоментували кадри спецпризначенці.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...