Окупантів не "вибили" з "Азовсталі", йдуть тяжкі бої: Заступник командира полку "Азов" спростував заяву Арестовича

Заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар спростував інформацію про те, що українські військові відтіснили російських окупантів з території маріупольського заводу "Азовсталь", передають Патріоти України.

Заступник командира полку "Азов" наголосив на тому, що окупанти досі перебувають на території заводу, між "азовцями" та загарбниками йдуть тяжкі бойові дії.

"Ще раз: ніхто нікого не вибив, вони (ред. - російські військові) на заводі. Ідуть важкі бої", - зазначив заступник командира полку "Азов".

Раніше у відеозверненні Паламар закликав президента України Володимира Зеленського і світову спільноту врятувати людей, які перебувають на "Азовсталі". За його словами, поранені помирають у страшних муках, так і не отримавши медичну допомогу.

Нагадаємо, 4 травня нардеп Давид Арахамія повідомив, що російські війська прорвалися на "Азовсталь", але зв'язок з українськими захисниками залишається.

Наступного дня радник керівника Офісу президента Олексій Арестович заявив, що станом на 5 травня оборонці Маріуполя відкинули російських окупантів з території заводу "Азовсталь".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...