Окупантів озброюють кулеметами Дєгтярьова виробництва 1950-х років: Спливли подробиці

Російських окупантів на сході України почали озброювати ручними кулеметами Дєгтярьова виробництва 1950-х років. Зокрема, таке "новітнє" озброєння отримують штурмовики 394 мотострілкового полку ЗС РФ, передають Патріоти України.

Також загарбники стягують сили під Авдіївку, де росіяни намагаються наступати: туди перекидають підрозділи російської 35 окремої мотострілкової бригади з Лиманського напрямку. Про це стало відомо OBOZ.UA.

За даними наших джерел, радіоелектронна розвідка ЗСУ виявила, що у смузі оборони 128 обр ТрО окупантів-штурмовиків зі складу 394 мотострілкового полку озброюватимуть ручними кулеметами Дєгтярьова виробництва 1950-х років. Партія цієї "новітньої" зброї вже прибула на територію України.

Тим часом окупанти з 30 омсбр 2 армії, яку, за даними координатора "Інформаційного спротиву" Костянтина Машовця не так давно вивели на "відновлення" зі Сватівського напрямку на один з полігонів під Донецьком, вранці 14 жовтня отримали наказ про термінове переміщення на тимчасово окуповані території Херсонської області. Однак досить скоро російське командування передумало: об 11:15 цей наказ, за даними джерел, було скасовано.

Тим часом з'єднання та частини 2 армії ЗС РФ упродовж дня отримували ракети та боєприпаси, що постачалися зі складів у районі полігона "Кадамовський" Ростовської області РФ.

Не втрачає надії ворог і на те, що його наступальні операції під Авдіївкою зрештою матимуть успіх. Нині загарбники за допомогою дронів проводять розвідку довкола цього населеного пункту, приділяючи особливу увагу південно-східному напрямку.

Також окупанти намагаються нарощувати наступальні можливості на цьому напрямку. Зокрема, за даними джерел, нині російське командування перекидає під Авдіївку 35 омсбр 41 армії Центрального військового округу ЗС РФ з Лиманського напрямку.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...