Окупантів "підсмажили" разом з їхньою технікою: У мережу потрапили кадри боїв під Куп'янськом

Воїни ДПСУ прийняли бій з російськими окупантами на Куп'янському напрямку, і для ворога боєзіткнення закінчилось повним фіаско. Прикордонна служба опублікувала у Telegram кадри боїв, у результаті боєзіткнень ворожі війська "злетіли в небо" разом зі своєю технікою, передають Патріоти України.

"На три речі можна дивитися вічно: на вогонь, на воду і на те, як горить техніка російських окупантів разом із ними самими", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що впродовж тижня на Куп’янському напрямку аеророзвідники ДПСУ виявили, а артилеристи 92-ї бригади ЗСУ успішно знищили 8 місць розташування російських окупаційних військ, 2 ворожі вантажівки Урал, 1 систему залпового вогню БМ-21 "Град" та мінометний розрахунок. Знищено також розрахунок БПЛА противника.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...