"Окупантів вивантажували буквально лопатами": У лікарню Херсона привезли КамАЗ поранених і мертвих росіян

У тимчасово окупованому Херсоні загарбники призупинили прийом пацієнтів в одній з лікарень. Усе через те, що до лікарні призвели поранених і вбитих російських загарбників. Відповідну інформацію редакції 24 каналу повідомили джерела у розвідці. Йдеться про херсонську лікарню імені Тропіних, передають Патріоти України.

Повідомляється, що прийом пацієнтів призупинили на декілька годин. До лікарні привезли цілий КамАЗ російських окупантів, яких вивантажували. Як зазначають джерела, подекуди окупантів вивантажували буквально лопатами. Разом з пораненими, з військової вантажівки діставали й загиблих окупантів.

Загарбників, які подавали ознаки життя, відправляли у травмпункт.

Окрім того, було декілька моторошних моментів, коли лікарі несли тіло ще живого бійця, однак помічали, що переплутали відірвані ноги. Після цього лікарі міняли кінцівки з інших нош. Загиблих і непритомних окупантів відразу відправляли в морг.

Джерело: 24 канал

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...