Окупантів за відмову воювати зачинили в залізному контейнері в 30-градусну спеку: Мати загарбника поскаржилася Путіну

Мати одного з військових окупаційних військ РФ поскаржилася президенту країни-агресора Володимиру Путіну на неналежне ставлення до особового складу в російській армії. Вона заявила, що за відмову вирушити на передову її сина у спеку замкнули в залізному контейнері, передають Патріоти України.

Звернення росіянки до Путіна OBOZREVATEL надали власні джерела. Документ був направлений в Управління президента РФ щодо роботи зі зверненнями громадян та організацій (фото розміщено внизу новини). Автором звернення від 23 червня 2022 року названа Хіміченко Олена Іванівна.

У тексті документа вона розповіла, що дехто полковник Малюшенко, тво заступника з виховної роботи 49-ї армії за відмову військовослужбовців відбути на передову не за своєю військовою спеціальністю розпорядився закрити сімох "відмовників" у залізному контейнері в 30-градусну спеку.

За словами росіянки, інцидент стався в Олександрівці, очевидно, на Херсонщині, де раніше було знищено командний пункт вказаної 49-ї армії.

"Це що за свавілля коїться в цій армії? Виходить, що полонені військовослужбовці ЗСУ утримуються в кращих умовах, ніж громадяни своєї ж країни? Або до громадян можна ставитися як кому на думку спаде? Прошу Вас повернути до Росії цих військовослужбовців, серед яких перебуває мій єдиний син", – заявила жінка.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...