Окупанти активно торгують запчастинами, вкраденими зі своєї бойової техніки, - розвідка

Російські окупанти активно торгують запчастинами, вкраденими зі своєї бойової техніки. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

"Підбиті захисниками України російські танки, БТРи та БМП окупянти евакуюють для ремонту на територію РФ. Проте під час подорожі бойова техніка ворога остаточно перетворюється на металобрухт, який уже не підлягає ремонту та відновленню", - сказано в повідомленні.

В українській розвідці зазначають, що окупанти знімають з техніки запчастини, акумуляторні батареї та блоки управління озброєнням і намагаються продати їх або обміняти на алкоголь.

"Зважаючи на масштаби розкрадань та критичний рівень оснащеності підрозділів боєздатною технікою, командувач військами південного військового округу РФ наказав провести термінові розслідування випадків розкрадання техніки та подвоїти охорону ешелонів, які доправляють знищену техніку до ремонтних підрозділів", - йдеться в повідомленні ГУР Міноборони.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...