Окупанти атакують безупинно в лоб: У ЗСУ заявили про критично важку ситуацію в Часовому Ярі

Ситуація у Часовому Ярі критично важка. Ворог безупинно атакує в лоб та намагається обійти місто з флангів, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Як відзначили у бригаді, воїни 24 ОМБр імені короля Данила разом з іншими підрозділами продовжують стримувати наступ ворога в надзвичайно складних ситуаціях.

"Окупанти кидають на штурми міста десантників, спецпризначенців та колишніх ув'язнених із загонів "Шторм-V", атакують безупинно в лоб та намагаються обійти його (місто, - ред.) з флангів", - додали в бригаді.

Зазначається, що ресурс ворога "нескінченний" - на заміну знищеним росіянам приходять нові й нові. Водночас українські бійці потребують більше озброєння, дронів та підтримки.

Наразі найбільш запеклі бої точаться в районі каналу Сіверський Донець - Донбас. "Ворог нещадно знищує місто всіма можливими засобами, застосовує величезну кількість fpv-дронів, скидів по захисникам міста", - відзначають у бригаді.

Вибори у парламент Франції: Ультраправі здобувають приголомшливий успіх. З’явилися результати екзитполу

неділя, 30 червень 2024, 23:35

У Франції завершилось голосування у першому турі парламентських виборів. За результатами екзитполу, у першому турі перемогла ультраправа партія Національне об'єднання, повідомляє Le Figаro у неділю, 30 червня. . Так, за результатами екзитполу Ifop, па...

Не приховувати, а викорінювати!

неділя, 30 червень 2024, 23:09

Чим більше влади має правитель – тим важче йому з нею розлучатися. І тим частіше виникають різні ідеї: як би щось зробити так, щоб свято влади ніколи не закінчувалося. Основним симптомом є намагання за будь-яку ціну заглушити критику. Причому так, щоб...