Окупанти атакували ракетами Кривий Ріг, пошкоджено готель, багатоповерхівки, є постраждалі

Росіяни атакували ракетами Кривий Ріг: пошкоджено готель, багатоповерхівки, 5 постраждалих

Вранці 4 вересня російські війська нанесли ракетний удар по Кривому Рогу на Дніпропетровщині та влучили в об′єкт цивільної інфраструктури у центрі, п′ятеро людей постраждали, заявили голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул у Telegram, голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram, передають Патріоти України.

"Ракетне влучення в об'єкт цивільної інфраструктури в центрі міста. Від вибухової хвилі постраждало понад 10 багатоповерхівок. Наразі слава Богу всі живі".

Сергій Лисак уточнив, що у місті пошкоджено готель, У декількох багатоповерхівках вибиті вікна.

Повідомляється, що у результаті ракетної атаки постраждали пʼятеро людей: жінки 62, 83 і 84 років, 70-річний чоловік, а також 10-річна дівчинка. Дитина у лікарні. Решта оговтуватиметься вдома.

Працюють усі аварійні, медичні та комунальні служби.

Оновлено. Лисак згодом уточнив, що окрім багатоповерхівок, у Кривому Розі пошкоджені чотири навчальні заклади, стільки ж автівок. Понівечені аптека і магазини. Будівля готелю зруйнована з 1 по 3 поверхи.

Стежив за будинком наміченої жертви за наказом ФСБ: ЗМІ назвали особу екснардепа, який готував замах на Гордона

середа, 4 вересень 2024, 23:25

До замаху на українського телеведучого Дмитра Гордона може бути причетним колишній народний депутат VII скликання від "Партії регіонів" Віталій Грушевський. Згідно з даними розслідування, група, до якої він, як підозрюють, входив, окрім замаху, готувал...

Коли усвідомлюєш, що розплата неминуча: "Мачо" Шуфричу в суді стало погано, викликали лікарів

середа, 4 вересень 2024, 22:55

Нестор Іванович два десятка років підігрував Москві, да так, що вважав державної зради йому ніколи не "пришиють". До Печерського райсуду Києва під час підготовчого засідання у справі екснардепа від забороненої "Опозиційної платформи – За життя" Нестора...