Окупанти атакували узбережжя Миколаївщини, порти та зерносховища - 4 ракети вдалося збити

Зранку 5 червня окупанти випустили крилаті ракети повітряного базування на чорноморське узбережжя Миколаївщини, порти та зерносховища, передають Патріоти України.

Згідно з даними оперативного командування "Південь", ракети по Миколаївщині випускали як з акваторії Чорного моря, так і з території Росії.

Від ночі окупанти нещадно випускають ракети по Миколаївщині

Росіяни атакували Південь України від ночі 5 червня. Вночі вороги випускали ракети з акваторії Чорного моря. Тоді сили ППО збили на підльоті до Миколаївщини 2 ворожі ракети.

На світанку ворог став завдавати по Миколаївській області масованих ракетних ударів з застосуванням авіації. Протиповітряна оборона знову збила 2 ракети.

Натомість вже з напрямку Чорного моря та з території Росії окупанти атакували крилатими ракетами повітряного базування чорноморське узбережжя Миколаївщини, порти та зерносховища.

Такі зухвалі дії знов розкривають справжні наміри країни-терористки – псевдо-опікування гуманітарними коридорами та розблокуванням портів – це лише привід отримати доступ до морської інфраструктури України, – зауважили в ОК "Південь".

Обстріли Миколаєва було чутно аж в Одесі

Сьогодні зранку одесити неодноразово чули вибухи й були переконані, що атакують їхню область. Але згодом стало відомо, що насправді ці звуки доносилися з Миколаївщини. Вибухи, які над ранок чули одесити, лунали в Миколаївській області, – заявила начальниця пресцентру Cил оборони Півдня Наталія Гуменюк.

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...