Окупанти бісяться від люті: На підлітка, який зірвав прапор РФ у Маріуполі, оголосили полювання

На підлітка, який зірвав прапор РФ у тимчасово окупованому російськими військами Маріуполі, оголосили полювання, однак йому вже вдалося поїхати з міста. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Від вчинка юного Героя Спротиву Маріуполя в окупантів трохи пригоріло. Навіть не трохи. Масові погрози та заклики до помсти. Очікувано. Але наш герой Тімофій виявився відомим серед молоді скейтером. Він в безпеці і вже не в місті. То хай захлинуться своєю злобою. А кожен може подякувати хлопцю за вчинок в його Instagram. Це менше, на що він заслуговує", - йдеться у повідомленні.

Андрющенко також опублікував реакцію окупантів на зірваний прапор РФ. "Ми не кровожерливі і робимо знижку на вік, але... Закликаємо товаришів у Маріуполі знайти сцикуна і провести декілька уроків з денацифікації, а також - крою та шиття", - бісяться окупанти.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...