Окупанти блокують фури на блокпості у Василівці - фермерам довелося викинути тонни овочів (відео)

Окупанти продовжують блокувати проїзд на блокпості у Василівці (Запорізька область). Фермери годинами стоять у чергах, на спеці псуються овочі, і їх доводиться викидати тоннами. Вся ця продукція мала бути доставлена до Запоріжжя, яке не перебуває під окупацією, передають Патріоти України.

За даними очевидців, "утилізувати" довелося помідори, молоду капусту, картоплю, огірки, цибулю та моркву. Відео та фото, які демонструють ситуацію, активно викладають у місцевих Telegram-каналах.

Проїхати до обласного центру намагаються і фермери, і власники приватних господарств, які вирощують овочі та зелень. Нікому з них окупанти не дають перепустки.Везти продукцію назад немає сенсу – овочів значно більше, ніж становить місцеве споживання.

До того ж під час спеки продукція швидко псується. Звалище біля блокпоста сильно розрослося. Спочатку овочі викидали у баки, але оскільки окупанти не вивозять сміття, а лише іноді намагаються його палити, продукти вже вивалюють прямо на узбіччя.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...