Окупанти близькі до заходження до Селидового: Експерт заявив про погіршення ситуації

Ситуація в районі міста Селидове на Донеччині суттєво погіршилась. Російські війська близькі до того, аби зайти до міста. Про це заявив український військовий оглядач Костянтин Машовець, передають Патріоти України.

За його даними, українські війська, схоже, відійшли з Маринівки, а передові підрозділи ворога прориваються між Українськом та Селидовим. Росіяни можуть невдовзі взяти Українськ під свій контроль.

"Таким чином дуже вірогідно, що ЗСУ будуть вимушені повністю полишити плацдарм східніше р. Вовча, по напрямку на с. Невельске й відійти на рубіж, принаймні, Гірник – Курахівка", – оцінив Машовець.

Окрім цього, оглядач зазначив, що ситуація в районі Селидового також суттєво погіршилась.

"Противник дуже близький до того, аби таки увійти у місто зі сходу та північного сходу... Йому також вдалося просунутись західніше Новогродівки..." – йдеться у заяві.

"Підіграв пропаганді Кремля": Уповноважений Кремінь прокоментував скандальну заяву мера Франківська про "мовних інспекторів"

середа, 11 вересень 2024, 14:15

В Україні ніколи не було і не буде жодних мовних інспекторів. Так на заяву мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа про те, що у місті мають запрацювати мовні інспектори для протидії поширенню російської мови, в ефірі телеканалу Київ відреагував уповн...

"Якби Трамп був президентом, Путін сидів би зараз у Києві": Гарріс на теледебатах загнала Дональда Фредовича в кут по українському питанню. Відповідь республіканця щодо агресії РФ лише посилила враження

середа, 11 вересень 2024, 13:46

Питання підриву стосунків з союзниками по НАТО, а отже по одної з ключових ланок американської системи міжнародної безпеки також вдарило по іміджу експрезидента. Коментуючи заяви Дональда Трампа про те, що буцімто не допустив би вторгнення РФ в Україн...