Окупанти бояться "обвалення фронту": Експерт пояснив, що відбувається на Бахмутському напрямку

Тиск Збройних сил України на російські позиції в Бахмуті змушує країну-агресора РФ перекидати на цю ділянку сили з інших напрямків фронту. Місто-фортеця на Донеччині залишається тим місцем, де ворог продовжує вкладати все більше і більше резервів, передають Патріоти України.

На це вказав директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Валерій Рябих в ефірі"Еспресо". За його словами, окупанти нині бояться "обвалення фронту".

"Активні дії українських підрозділів на півдні змушують росіян постійно перекидати резерви на Бахмутський напрямок. Задум українського військового керівництва полягає в тому, щоб постійно тиснути на росіян тут, що унеможливить розвиток їхніх наступальних дій. Зокрема, на Лимано-Купʼянському напрямку", – пояснив він.

Військовий експерт каже, що ЗСУ продовжують важку й методичну роботу з перемелювання російських резервів на Бахмутщині. Загарбники вже тривалий час змушені перекидати туди сили й резерви, щоб утримати свої позиції в самому Бахмуті.

"Оскільки обвалення фронту на цьому напрямку може призвести до ще більшого відступу російської армії. Тому вони постійно насичують цю ділянку резервами", – пояснив Рябих.

Він додав, що останніми тижнями не було інформації про великі просування наших підрозділів під Бахмутом. Проте Сили оборони здійснюють важку й методичну роботу і займають більш вигідні позиції для подальшого просування.

"ЗСУ щодня перемелюють резерви, які Росія перекинула та продовжує перекидати на Бахмутський напрямок", – підкреслив експерт.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...