Окупанти будують там "нахімівське училище": У Маріуполі виявили ще одне стихійне поховання мирних жителів

В окупованому Маріуполі мирні жителі виявили ще одне стихійне поховання. Біля нього росіяни розпочали будівництво. Про це повідомля з посиланням на Маріупольську міськраду в Telegram, передають Патріоти України.

"В окупованому Маріуполі досі знаходять стихійні поховання. Одне з них у Приморському районі міста. Саме поруч з будівництвом так званого "нахімівського училища". Окупанти буквально будують нові об'єкти на кістках убитих ними ж маріупольців", - сказано у повідомленні відомства.

У міськраді зазначили, що таких стихійних поховань сотні по всьому місту, оскільки під час блокади росіянами Маріуполя люди ховали вбитих сусідів, знайомих чи родичів просто у дворах чи парках. "Тисячі загиблих залишилися під руїнами, тисячі поховані у братських могилах, а тисячі - зникли безвісти", - уточнюють у відомстві.

У міськраді нагадали, що за попередніми даними у Маріуполі загинули понад 22 тисячі людей. Але кількість жертв може бути в рази більшою.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Змагання роботизованих систем: Росіяни розробили новий спосіб вистежувати українські морські дрони

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:10

Росіяни заявляють, що безпілотні вертольоти ВТ-30Е можуть виконувати моніторингові завдання цілодобово та за будь-яких погодних умов. . Російські окупанти для розвідки та відстежування українських безекіпажних катерів-камікадзе планують використовуват...