"Окупанти будуть менше їсти": У Докучаєвську ЗСУ знищили склад ворога з провіантом

У Докучаєвську на Донеччині Збройні сили України знищили склад ворога з провіантом. Про це повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передають Патріоти України.

Він нагадав анекдот, коли приходить злий росіянин додому і каже сину, що горілка подорожчала. На це син питає: тепер ти, батьку, будеш менше пити? А у відповідь чує: "Ні, тепер ти, синку, будеш менше їсти".

"І тепер окупанти будуть менше їсти. Наші хлопці у Докучаєвську влучним ударом - я не знаю з чого стріляли, але влучно – знищили цілий склад окупантського провіанту. Не знаю, чи горілка є (у ворога – ред.), а провіанту точно немає. Бояришник вам у починку. Геть з України, москаль некрасивий і голодний", - прокоментував Братчук.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...