Окупанти були шоковані: Кулеметник ЗСУ знищував ворогів за допомогою системи дистанційного керування (відео)

Український кулеметник придумав, як безпечно і ефективно знищувати окупантів. Він створив систему дистанційного керування і вів вогонь по ворогах на відстані. За словами противника, боєць довго "життя не давав" підрозділу супротивників. На відео нижче, яке опублікував портал InformNapalm, окупант демонструє позицію українського кулеметника, повідомляють Патріоти України.

"Він нам життя не давав. Ми сюди мінометом — прямо ось так ось поруч падає, а він все одно працює. Ми думали, що там такий за кулеметник. Думали, може Буцефал (кінь Олександра Македонського, — ред.). Працювали, працювали, а коли зайшли, то побачили", — поскаржився один з рашистів.

За словами ворожого солдата, український воїн використав зброю з БТРа, для якої він реалізував дистанційне керування. Окупант показав дроти, що йдуть до кулемета. Він припустив, що боєць ЗСУ стріляв з бліндажа і не реагував на вогонь у відповідь, адже знаходився в безпеці.


Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...