Окупанти були вражені: Захисники Маріуполя провели мінування слабких ділянок біля "Азовсталі" (відео)

Захисники Маріуполя у надважких умовах продовжують готувати "сюрпризи" окупантам. Вони несподівано замінували позиції поблизу "Азовсталі". Відповідне відео оприлюднив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. Російські окупанти були шоковані, повідомляють Патріоти України.

Неймовірний героїзм захисників Маріуполя

Загарбники почали користуватися особливо цинічною тактикою: стали використовувати евакуацію для посилення власних позицій. Захисники Маріуполя все зрозуміли й приготували кілька мін для росіян.

Ще один цікавий випадок стався до початку режиму тиші перед першою хвилею евакуації цивільних людей із території "Азовсталі". Українські військові різко вискочили на двох танках за межі Азовсталі, щоб забрати ще один танк, який стояв назовні. У них все вийшло. Окупанти були здивовані. Вони взагалі на таке не сподівалися.

"Земний уклін нашим Захисникам Маріуполя. Ми всі у невідплатному боргу у них", – написав Петро Андрющенко.

Захисники Маріуполя потребують допомоги

Наразі на території "Азовсталі" перебуває близько 500 поранених українських військових, яких нема як лікувати. Українська влада закликала ООН допомогти евакуювати захисників. Однак там відповіли, що не можуть взяти на себе таку відповідальність.

6 травня небайдужі зареєстрували петицію з вимогою розпочати евакуацію усіх цивільних та військових, які перебувають на "Азовсталі". Там зараз особливо складна ситуація з їжею та медикаментами.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...